Hoppa till innehåll

Föreningslokalen

Föreningen har en liten lokal för ca 30 personer som kan användas för mindre fester och sammankomster. Lokalen finns på källarplan i hus 50.

  • Läs reglerna, få mer information om lokalen samt se bilder.
  • Tänk på att det är du, som medlem, som ansvarar för bokningen. Informera dina gäster om våra trivselregler så att grannarna inte blir störda och se till att det blir ordentligt städat innan bokningstiden går ut.
  • Kostnad är 300 kr per bokat dygn (normalt från kl. 11 på uthyrningsdagen till kl. 11 dagen efter). Avgiften läggs på hyresavin i efterskott.
  • Om allvarliga störningar har förekommit eller om lokalen inte är städad utgår en avgift om 1 500 kr. Avgiften läggs på hyresavin i efterskott.
  • Kontakta info@gnejsen2.se om du har frågor.

Städning av städbolag

Vårt städbolag städar lokalen fyra gånger per år, första helgfria fredagen varje kvartal. Om möjligt kommer de runt lunchtid. Kontakta styrelsen om du har frågor kring detta.
Datum för städning: fredag 5 juli (2024-07-05), fredag 4 oktober (2024-10-04), fredag 10 januari (2025-01-10).

Boka lokalen

Kalendern visar endast lediga datum. Innan du bokar, läs hyresvillkoren för föreningslokalen.
Läs noga igenom reglerna och hyresvillkoren innan du bokar. Du, som medlem, är ansvarig för att reglerna följs.

Vid avbokning senare än fem dagar i förväg debiteras bokaren med 50 % av hyreskostnaden, men minst kostnaden för en natt. Du avbokar genom att mejla styrelsen: info@gnejsen2.se (det  är datumet då mejlet skickades som gäller som avbokningsdatum, inte när vi svarar dig).

Laddar…

Titta i kalendern för lediga datum. Om du vill boka ledig lokal eller gästlägenhet och det är mindre än fem dagar kvar till önskad startdag för bokningen kan du prova att mejla info@gnejsen2.se. Vi kan inte garantera att vi kollar mejlen varje dag (därav femdagarsgränsen normalt), men ofta kan vi hjälpa till även med kort varsel.  

Observera att tiderna som står inte stämmer, kl. 11-11 dagen efter gäller för föreningslokalen och kl. 12-12 dagen efter för gästlägenheterna.